Searching...
Rabu, 18 Januari 2012

"Dolanan Driji" sesorahipun GPH.Hadiwidjoyo. ing Paheman Radyapustaka senen,kp 14 maret 1955 djam 7 sonten. Tjap2an ingkang kp. 2

http://buku-lawas.blogspot.com



Buku 'Dolanan Driji'
Bab sesorahipun GPH.Hadiwidjoyo.
ing Paheman Radyapustaka senen,kp 14 maret 1955 djam 7 sonten.
Tentang dolanan anak-anak "Entik Patenana Si Tumunggul" 
Tjap2an ingkang kp. 2
kandel buku wonten 27 hal.
dipun stensil dening"stensil Kaha solo.
TERJUAL / SOLD
minat hub 08586 623  0123

0 komentar:

 
Back to top!